MotoPort viert jubileum!

MotoPort bestaat 35 jaar! Als grootste motorfiets-franchise van Nederland is MotoPort al 35 jaar de marktleider in de verkoop van nieuwe en gebruikte motorfietsen, kleding, accessoires en alles wat met motorrijden te maken heeft. Bij MotoPort ben je aan het juiste adres, ook als het gaat om vakkundig onderhoud of advies over alle aspecten van motorrijden en motortechniek.

Vakkundige service, betrouwbaar advies, een ruime keuze, goede kwaliteit en scherpe prijzen. Het zijn de peilers die al 35 jaar aan de basis van het succes van MotoPort staan. Peilers die ervoor hebben gezorgd dat MotoPort is uitgegroeid tot de absolute nummer 1 in de motorbranche met buitenlandse vestigingen en maar liefst 21 zelfstandige Nederlandse vestigingen, die samenwerken op het gebied van inkoop, marketing en service.

 

Breed assortiment

Het MotoPort franchise concept heeft voor jou als klant diverse voordelen. Door de gezamenlijke inkoop kan MotoPort scherpere prijzen voor onderdelen, helmen, kleding en accessoires bedingen, waardoor MotoPort ook zelf weer scherpere prijzen kan hanteren. Een ander groot voordeel is het brede assortiment en de snelle levertijden. Het assortiment wordt, of het nu om kleding, onderdelen of accessoires gaat, in overleg met de vestigingen door het hoofdkantoor in Veghel bepaald, waar zich ook een groot onderdelenmagazijn bevindt. Dit maakt het mogelijk om een zeer doeltreffend en breed assortiment te hanteren, dat vanuit het magazijn razendsnel naar de vestigingen kan worden gestuurd.

Clicks & Bricks

Een van de sterke punten van MotoPort is dat er naast de fysieke vestigingen ook een uitgebreide webshop is, waarin je het MotoPort assortiment kunt raadplegen, de voorraad kunt inzien en bestellingen op een veilige manier kunt plaatsen. Je kunt ze thuis laten bezorgen, bij een PostNL balie of bij je dichtstbijzijnde MotoPort vestiging ophalen. Dat heeft het voordeel dat je het meteen kunt passen of laten monteren en het product desgewenst meteen kunt ruilen als het toch niet mocht passen. Deze multi-channel aanpak, waarbij de webshop (clicks) en de fysieke winkels (bricks) op elkaar aansluiten en samenwerken, is uniek in de motorbranche.

 

Kennis van accessoires

Accessoires bij de webshop kopen kan handig zijn, als je precies weet wat je moet hebben. Bij de aanschaf van accessoires komt echter meer kijken dan je denkt. Past een kofferset op jouw motor? Heb je daar nog een montageset of iets anders bij nodig? Wat voor andere bagagemogelijkheden zijn er voor jouw motor? Passen valbeugels op jouw specifieke model? Welke uitlaat is geschikt? Zijn er betere spiegels voor jouw motor? Welke elektrisch verwarmde handvatten passen op jouw stuur en bij jouw handen? Wat zijn er voor anti-diefstalmogelijkheden en waaraan moet een goed slot voldoen, wil je verzekering ook tevreden zijn. Er is een zee van mogelijkheden en onmogelijkheden. Gelukkig beschikt elke MotoPort vestiging niet alleen over een bijzonder ruim assortiment aan accessoires, bagagemogelijkheden en sloten, maar heeft elke vestiging ook ervaren medewerkers, die je kunnen helpen om een goed overwogen keuze te maken.

 

Monteren

Met de keuze van accessoires heb je de eerste stap gezet, maar dan dienen zich nieuwe vraagstukken aan. Hoe plaats ik het navigatiesysteem op de motor? Hoe sluit ik een navigatiesysteem, verwarmde handvatten, LED-knipperlichten of mistlampen aan op een motor met CAN-BUS? En past Xenon of LED-verlichting in jouw koplampen? Hoe plaats ik zadeltassen zonder de lak te beschadigen? Zaken waarvoor gedetailleerde kennis nodig is. Die kennis vind je bij MotoPort. Daar kunnen ze je prima adviseren hoe je accessoires moet monteren en aansluiten. En zie je dat zelf niet zitten, dan kun je dat natuurlijk altijd overlaten aan de ervaren monteurs in de professionele werkplaats van MotoPort. Dan weet je zeker dat je altijd zonder zorgen op pad gaat!

Onderhoud

Een motorfiets heeft af en toe aandacht en onderhoud nodig. Voor de onderhoudsbeurten breng je je motor natuurlijk naar MotoPort, want de vakbekwame, goed geschoolde monteurs weten alles van je motor en zorgen dat die optimaal onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften krijgt. Maar daarnaast heeft de motor ook aandacht nodig. Hoe onderhoud je in de winter je accu? Met welke olie vul je bij? Hoe vaak en waarmee smeer je de ketting? Hoe krijg je je motor het beste schoon? Ook daarbij kunnen de medewerkers je met raad en daad bijstaan. En natuurlijk hebben we de beste onderhoudsmiddelen ook op voorraad. Want als de laatste 35 jaar ons iets hebben geleerd, dan is het dat service en kwaliteit de basis van succes is!

 

Elke maand 35 cadeaus en prachtige hoofdprijzen!

Facebook Twitter Youtube