Winnen!

Een zomer lang rijden op de nieuwe Kawasaki Versys–X 300!

De onvoorstelbaar populaire Kawasaki Versys familie groeit in 2017 verder met de nieuwe Versys-X 300. Een motor bestemd om het Versys concept ook voor de grote groep nieuwe motorrijders beschikbaar te maken. De Versys-X 300 biedt een avontuurlijk rijwielgedeelte, stoere looks en een heerlijk soepele parallel twin krachtbron. Reden genoeg dus om een proefrit te maken op deze lichtgewicht alleskunner.

Maar het wordt nog mooier, want als je nu een proefrit maakt op de nieuwe Versys-X 300 bij je MotoPort dealer, mag je hem misschien wel meteen de hele zomer meenemen!*

Meer informatie bij je MotoPort Kawasaki dealer.

 

Ver voor weinig

De motor kenmerkt zich door een comfor-tabele zitpositie en een hoog windscherm 
voor optimale bescherming. Een breed stuur zorgt hiernaast voor veel controle en een 
goede hanteerbaarheid. Het display van de Versys-X 300 heeft een versnellingsindicator, dubbele trip meters en geeft het actuele en gemiddelde verbruik aan. Het bijzonder lage verbruik zorgt voor een actieradius van meer dan 400km op een tank benzine.

Het motorblok van deze stoere machine 
bestaat uit een 296cc watergekoelde parallel twin getuned op maximaal koppel vanaf lage toeren. De Versys-X 300 is uitgerust met een Assist and Slipper clutch. Zijn verfijnde injectie en dubbele gaskleppen dragen tevens bij aan een milieuvriendelijke en uiterst zuinige motor.

Het geheel nieuw ontworpen robuuste frame is verbonden met het motorblok wat zorgt voor een optimale stijfheid en een zeer licht gewicht. De Versys-X 300 is voorzien van een lange 41mm dikke voorvork en een zeer moderne Uni-Trak achtervering zodat de motor ook 
bijzonder geschikt is voor onverharde wegen. Qua styling heeft de motor echte ‘big-bike’ adventure looks. Dit, in combinatie met de lage en uitgekiende zitpositie, maakt het een zeer toegankelijke motor. Niet alleen de motor is veelzijdig, vanaf de start zal er een brede range aan touring en bagage accessoires beschikbaar zijn, zodat je jouw Versys-X 300 helemaal naar je eigen smaak kunt aanpassen. De nieuwe Versys-X 300 staat nu bij je MotoPort Kawasaki dealer klaar voor een proefrit.

Leverbaar vanaf € 6.699,-.

Facebook Twitter Youtube